top of page
F.I.T. vejlederne logo.jpg

vejlederne

Hos F.I.T. vejlederne får du seriøs og kompetent vejledning om DX4, C9, F15 og Vital5 programmerne - og altid bedste service!
 
Ring og tal med nærmeste F.I.T. vejleder. Få svar på dine spørgsmål og bestil din første DX4, C9- eller F15-boks. 

Se F.I.T.-vejleder oversigt her >
DX4 til C9 til F15 ell. V5 aloeveraforever.dk.png
DX4-C9-F15 logo dinfitvejleder.dk.png
Kickstart din sunde livsstil med DX4, C9 og F15
Can you feel F.I.T. 1200x600.jpg
Kropsanalyse
Hos F.I.T. vejlederne, der er markeret med en lille sort prik, efter navnet i oversigten er der mulighed for at få en gratis kropsanalyse, såfremt du køber C9. Kropsanalysen gentages efter 9-dages-forløbet om ønsket.
 
En før-og-efter kropsanalyse koster normalt kr. 299,-, men medfølger uden beregning ved køb af en C9-boks hos de F.I.T.-vejledere, der tilbyder kropsanalysen. Ved analysen får du bl.a. tal på din fedtprocent, muskelmasse og din fysiske alder.
C9_Forever_Aloe_Vera_Gel_Chocolate_shop.png

Vil du vide mere om F.I.T. programmerne, før du bestiller?

 
Få en snak med nærmeste F.I.T. vejleder og få svar på alle dine spørgsmål eller læs videre herunder. Det er gratis og uforpligtende. Vejlederoversigt med adresser og telefonnumre finder du nederst på denne side.

Vil du bestille DX4, C9 eller F15, kontakt da nærmeste F.I.T.-vejleder og aftal nærmere mht. levering og betaling. Bestilling via webshop er også mulig. Se F.I.T.-vejleder-oversigt nederst på denne side.

C9 fås med alle tre smagsvarianter af Aloe vera drikken:

Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar og Aloe Peaches.

Om DX4, C9 og F15

Hos F.I.T. vejlederne anvender vi Forever F.I.T. programmerne DX4, C9 og F15, der i kombination med kostråd og motion samt med specielt udvalgte kosttilskud, hjælper dig til at kickstarte en sundere livsstil, samt efterfølgende opbygning af en mere fit krop om ønsket. Gennem hele programmet har vi stort fokus på, at du får den næring, din krop behøver.
Vi passer på dit helbred.

C9-programmet, hvor en sundere livsstil påbegyndes, kan om ønsket følges op med efterfølgende vægtkontrol og opbygning af muskelmasse og bedre kondition i F15-programmet. 

 

Vi anvender kosttilskud, så vi sikrer optimal næring både undervejs i forløbet og efterfølgende, samt sund kost og motion afstemt efter dit niveau. 

 

Gennem hele F.I.T.-programmet har vi stort fokus på, at du får den næring, din krop behøver, så du ikke taber muskelmasse, og du bevarer den energi, der skal til. Vi tager hånd om din sundhed. 

Når du har nået dit mål, fortsætter du med Vital5.

 

Hvad koster det?

Du betaler ganske enkelt blot de anvendte produkters pris.

Få pris oplyst hos nærmeste F.I.T.-vejleder

Seriøs og kompetent vejledning under hele forløbet indgår i prisen, når du er kunde hos en af ForeverFitGruppens vejledere, og der tilbydes ydermere medlemskab af en lukket, hemmelig Facebook-gruppe, hvor brugere kan udveksle erfaringer og stille spørgsmål til vejlederen, som besvares inden for ganske kort tid.

 

MULIGHED FOR RABAT

Der er mulighed for at få en fordelagtig rabatkøbsaftale, som er særlig interessant for dig, hvis du kunne tænke dig både DX4, C9 og F15 og evt. senere Vital5, og hvis du kan tænke dig at anbefale produkterne til andre, og selv starte som forhandler. Forhør nærmere hos din F.I.T-vejleder.

 

Kontakt nærmeste F.I.T-vejleder, hvis du kunne tænke dig at deltage i et intro-møde, få oplyst pris eller blot er klar til at bestille programmet med det samme.

F.I.T. vejlederne

Find en F.I.T. vejleder i nærheden af dig her:

Hos nogle F.I.T. vejledere tilbydes gratis før- og efter kropsanalyse ifm. køb af C9. På Danmarkskortet er de mærket med en stjerne efter konsulentens navn. Normalpris kr. 299,-. Kropsanalysen foregår hos vejlederen efter nærmere aftale.

TILFREDSHEDSGARANTI

Alle produkter fra Forever er omfattet af Forevers kundetilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med et eller flere produkter, får du pengene retur. Forhør nærmere hos din F.I.T. vejleder om vilkårene.

Bliv en af os

Kunne du tænke dig at blive F.I.T. vejleder og selvstændig Forever forhandler - og blive en del af vores team, så kontakt den F.I.T. vejleder på kortet, der bor tættest ved dig og hør nærmere om, hvordan du kommer igang. Vi søger nye samarbejdspartnere i hele landet.

Tøseaften med wellness og beauty?

Book en Beauty Forever konsulent til en hyggelig og sjov aften hjemme hos dig eller hos konsulenten. Prøv lækre produkter og lær mere om hudpleje, og hvordan du passer på din krop bedst muligt.

Læs mere om Beauty Forever workshops her >

bottom of page