top of page
Lån og prøv hudpleje-, skønhedspleje- og hårplejeprodukter, før du køber
Aloe Body Lotion påføres af kvinde.png

Kunne du tænke dig at prøve nogle af de mange lækre Aloe vera wellness og beauty produkter fra Forever, så har du nu chancen.

Hos en række forhandlere kan du nemlig GRATIS og uden købsforpligtelse LÅNE en taske, en lånepose eller en lånekurv med demoprodukter i 3 dage, så du i ro og mag kan afprøve produkterne derhjemme.

Det eneste, forhandleren til gengæld vil bede dig om, er at fortælle, hvad du synes om produkterne. Til det formål vil der i tasken/posen/kurven være vedlagt et spørgeskema, som du skal udfylde og returnere til forhandleren sammen med tasken med demoprodukter, når den aftalte låneperiode er slut.

Lånetaske-konceptet kaldes også PUPP, som står for Personal Use Product Pack.

Lånetaske foto familie.heic

Dette er blot et eksempel på en lånetaske. Udseende og indhold varierer efter årstid og kampagner.

Sådan gør du, hvis du gerne vil låne et udvalg af wellness og beauty demoprodukter:

1. Kontakt nærmeste forhandler på Danmarkskortet nederst på denne side og fortæl, at du har læst om muligheden for at låne en taske eller pose med demoprodukter på Beauty Forever hjemmesiden. 

2. Aftal tidspunkt for afhentning af lånetaske hos forhandleren samt tidspunkt for returnering. Hver forhandler har kun et vist antal demotasker, så der kan være lidt ventetid. Enkelte forhandlere tilbyder at levere og afhente tasken inden for en vis afstand fra forhandlerens bopæl. Hvis du er interesseret i det, så spørg forhandleren om det er muligt. 

3. Der vil i tasken være en oversigt over, hvilke produkter, du låner samt kort beskrivelse af hvert produkt. Der vil typisk være 4-8 forskellige produkter i tasken. Forhandleren vil gennemgå produkterne med dig, så du ved, hvad produkterne er beregnet til, så afsæt et kvarters tid, når du afhenter tasken til denne gennemgang. Indholdet i tasken varierer fra forhandler til forhandler og efter tidspunkt på året. Har du nogle bestemte produkter i tankerne, som du gerne vil prøve, så tal med forhandleren om det er muligt at låne det/de produkter. 

4. Når du returnerer lånetasken/posen med demoprodukterne, kan du selvfølgelig bestille/købe nye produkter hos forhandleren. Du kan også aftale en demoaften med forhandleren, hvis du kunne tænke dig, at en gruppe af dine venner skal høre om og prøve Forevers produkter. Der er flere forskellige typer demoaftener, fx produktpræsentation, wellness workshop eller F.I.T. præsentation. Kunne du godt tænke dig SELV at blive forhandler og arbejde med Forever, så kan du også få en snak med forhandleren om, hvordan du kommer i gang og bliver en del af et stærkt team. 

Bemærk! Produkterne er demoprodukter og kun til låns - du har lov at anvende dem til normalt, personligt brug efter anvisningerne i den aftalte låneperiode. Undlader du at returnere et eller flere af demoprodukterne ved låneperiodens udløb, vil du blive opkrævet den fulde pris for produktet/produkterne. 

Om forsendelse af lånetasker

Vi kan desværre ikke tilbyde at sende demotasker, MED MINDRE du indbetaler et depositum til forhandleren svarende til produkternes nyværdi, samt betaler den fulde fragtomkostning tur/retur.

Depositum for produkterne refunderes, såfremt lånetaske med produkter modtages retur rettidigt (= max. 6 dage fra afsendelsesdato af lånetasken fra forhandler).

Overskrides låneperioden, vil der blive fratrukket 10% af det indbetalte depositum pr. dag, der overskrides. To dages overskridelse 20%. Tre dage 30% osv. Overskrides låneperioden således med 10 dage, vil depositum ikke blive tilbagebetalt.

Lånetaske eksempel 700x700.jpg
FBOs med lånetasker
Aktive Forever forhandlere, hvor du gratis kan låne en taske med et udvalg af Aloe vera helse- og hudplejeprodukter fra Forever Living i tre dage:
(der kan gå et øjeblik, før Danmarkskortet vises)
Bliv en af os

Kunne du tænke dig selv at blive forhandler af Forevers fantastiske produkter, så kontakt den af disse Independent Forever Business Owners, der bor tættest på dig og hør nærmere om, hvordan du kommer igang.

bottom of page